Visionen med Duusty CarMaid®

Duustys vision er, at den daglige støvsugning af en bil, skal være lige så nemt, som at skrabe is af forruden. Et hurtigt greb i handskerummet, frem med det rette værktøj, og færdig med opgaven på få minutter.

En konventionel støvsuger fra hjemmet skal bruge en lang forlængerledning og den store industristøvsuger på tankstationen, den kræver poletter og der er lang kø.

Med Duusty CarMaid® kan du støvsuge børnenes krummer, sand fra skoene og krummer fra din crossaint op, hurtigere end der kan nå at komme varme i sædet. Bilstøvsugning har aldrig været nemmere.

Hvem er vi?

Selskabet bag Duusty ApS blev stiftet i 2014, og har et indgående kendskab til internethandel i Danmark. Selskabet har været medstifter af virksomheder, som samlet har ekspederet over 200.000 ordrer ud til de danske og europæiske forbrugere, på i alt 7 forskellige markeder.

Duusty ApS har i 2022 lanceret en batteridrevet støvsuger, som kan oplades direkte i bilen og som kan ligge i handskerummet. Bilstøvsugning har aldrig været lettere.

Vores ingeniører og producent har over 7 års erfaring på området, og har udviklet en motor, som på trods af sit kompakte design ikke går på kompromis med sugeevnen.

Hvis du har spørgsmål til vores virksomhed eller produkter, så er du altid velkommen til, at kontakt os på hej@duusty.dk.

co2-udledning.dk Stop Papirspild mærket